Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο www.angeldevil.gr

Οι όροι χρήσης διέπουν πλήρως την χρήση αυτής της ιστοσελίδας (www.angeldevil.gr). Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης.

Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων χρήσης, μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του και η οποιαδήποτε εμπορική του χρήση, χωρίς την άδεια του δημιουργού. Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Δεσμευόμαστε παρόλα αυτά ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι προβαλλόμενες πληροφορίες να είναι ενημερωμένες και επίκαιρες. Αντιγραφή ή αποθήκευση του περιεχομένου για κάθε άλλη εκτός από προσωπική χρήση απαγορεύεται ρητά. Απαγορεύεται επίσης και η αναδημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας σε οποιαδήποτε μορφή. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα παραχωρήσουμε ή θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας που παραχωρήσατε κατά την εγγραφή σας στο newsletter ή κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία, σχόλια ή προτάσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας .